Over mij:

ervaar net als ik, telkens weer de kracht van kruiden!

Mijn naam is Saskia van het Schip. Ik heb (naast een aantal andere opleidingen) op het gebied van gezondheid de volgende opleidingen afgerond: verpleegkundige A, specialisatie urologie, opleiding herintredende verpleegkundige en in 2018 de vierjarige vakopleiding natuurgeneeskundige fytotherapie. 

Tijdens de vakopleiding kreeg ik steeds meer interesse in het voeren van een eigen praktijk. Door het inzetten van natuurgeneeskundige principes, waaronder fytotherapie, merkte ik verbetering en genezing van een aantal van mijn klachten waarvan ik dacht dat ik ermee moest leren leven. Ik ben ervan overtuigd, door mijn persoonlijke ervaringen en die van mijn cliënten, dat wat ik geleerd heb ook waardevol voor anderen kan zijn.

Hoe werk ik? Ik ben in mijn advisering concreet: ik schrijf fytotherapeutica voor, geef supplement- en voedingsadviezen maar u krijgt zonodig ook opdrachten mee naar huis om uit te werken. Zie verder bij “consult”.


Wat kan ik voor u betekenen?
Mijn specialisatie ligt in het helder krijgen van te verbeteren omstandigheden en gerichte behandeling met geneeskrachtige kruiden. Bij “Klachten/praktijkvoorbeelden” ziet u enkele heldere beschrijvingen van cliënten waarbij u een indruk krijgt van wat ik voor u kan betekenen.