Over mij:

ervaar net als ik, telkens weer de kracht van kruiden!

Mijn naam is Saskia van het Schip. Ik heb (naast een aantal andere opleidingen) op het gebied van gezondheid de volgende opleidingen afgerond: verpleegkundige A, specialisatie urologie, opleiding herintredende verpleegkundige en in 2018 de vierjarige vakopleiding natuurgeneeskundige fytotherapie. 

Tijdens de vakopleiding kreeg ik steeds meer interesse in het voeren van een eigen praktijk. Door het inzetten van natuurgeneeskundige principes, waaronder fytotherapie, merkte ik verbetering en genezing van een aantal van klachten  bij mijzelf en anderen waarvan gedacht werd dat we ermee moesten leren leven. 

Hoe werk ik? Ik ben in mijn advisering concreet: ik schrijf fytotherapeutica voor, geef supplement- en voedingsadviezen. Zie verder bij “consult”.


Wat kan ik voor u betekenen?
Mijn specialisatie ligt in het helder krijgen van te verbeteren omstandigheden en de behandeling met geneeskrachtige kruiden. Bij “Praktijkvoorbeelden/klachten”  ziet u enkele heldere beschrijvingen van cliënten waarbij u een indruk krijgt van wat ik voor u kan betekenen.