Kan ik kennis maken voordat ik beslis of ik een consult wil? 

Natuurlijk, maak de afspraak!

fytotherapie-boeken

Voor zowel het kennismakingsgesprek als  het consult geldt dat deze ook via een Skype- of FaceTime-verbinding kunnen plaatsvinden. 

Kennismakingsgesprek (20 minuten, kosteloos).
Bent u bij mij aan het juiste adres en voelt u zich vertrouwd bij mij?
Als de antwoorden positief zijn krijgt u van mij  een lijst met algemene  vragen.
Er hoeft geen vragenlijst ingevuld te worden als het een eenvoudige klacht betreft zonder bijkomende omstandigheden. Ook ontvangt u van mij  de behandelovereenkomst ter lezing en ondertekening.

Consult.
We bespreken uw antwoorden op de vragenlijst waarna ik het behandelplan uitwerk. Bij eenvoudige aandoeningen is in de regel één afspraak voldoende, bij complexere aandoeningen zullen er wat meer nodig zijn.

U kunt het!
Voor het slagen van de therapie  is het belangrijk  dat  u tijd en energie in uw herstelproces wilt investeren.  U kunt er ook veel voor terug krijgen: een betere gezondheid en meer “zeggenschap” over uw lichaam.
 

NB
Als u klachten heeft waarvoor u nog nooit naar de huisarts bent geweest is het belangrijk dat u eerst naar de huisarts gaat  voor de diagnosestelling. 
De natuurgeneeskundige fytotherapie is een complementaire geneeswijze, dus aanvullend op de reguliere geneeskunde. Allebei hebben ze hun eigen kracht waarbij de huisarts een onmisbare schakel is. Zie ook “Praktijkvoorbeelden/klachten”.